C-date review

C-date is een bekende internationale datingsite die zich niet alleen bezighoudt met het koppelen van mensen die een serieuze relatie zoeken. Cdate staat er namelijk ook om bekend een website te zijn waar mensen vaak afspreken om een erotische ontmoeting te hebben voor één keertje. Dit soort afspraken worden gemaakt door singles, maar ook mensen die in een vaste relatie zitten gebruiken deze dating site om afspraakjes te maken en om vreemd te gaan. De letter C, vooraan in de naam van deze website, staan dan ook voor het woord Casual. Casual date dus en dit betekent vrij vertaald een losse date zonder verdere verplichtingen.

Wij hebben C-date flink onder de loep genomen en goed getest. Hoe werkt de site? Hieronder lees je onze C-date review. Deze review omvat de grootste gratis dating site en contact app test in zijn soort. Lees ook beoordelingen en ervaringen van anderen. Ontdek de prijzen en tarieven en of er een korting, actiecode of aanbieding actief is. Een gratis membership is sowieso altijd mogelijk, dus je hoeft niet te betalen.

C-date inloggen

Heb je niet zoveel zin om deze review te lezen en kan je niet wachten om naar de site te gaan. Gebruik dan de knop hieronder. Je kan dan direct bij C-date inloggen, of jezelf aanmelden voor een gratis lidmaatschap.


Foto’s aanmelding

In de meeste gevallen zijn de foto’s op onze site aanklikbaar. In die gevallen wordt een grotere afbeelding getoond.

c-date inloggen
c-date aanmelden
c-date review datingsite

Gratis Inschrijven

Registreren bij C-date is heel eenvoudig en het aanmelden is leuk en speels opgezet.

Meld je aan op de site door op de knop te klikken, die precies boven deze alinea zichtbaar is, waarop staat “C-date gratis aanmelden”, of de rode knop of banner aan de rechterkant van deze pagina.
Zo kom je gelijk terecht op de juiste inschrijfpagina waar je een warm welkom wordt geheten en middels een aantal gerichte vragen van een virtuele dame spelenderwijs door je gratis aanmelding wordt geloosd.

Dit verloopt wat anders dat je gewend bent van normale datingsites. Op deze site moet je namelijk eerst kiezen, wat het precieze doel is waarom je je wil inschrijven. Er zijn maar liefst 6 verschillende smaken. En de 6 mogelijkheden waaruit je kan kiezen zijn best apart of opvallend te noemen. Zie hiervoor ook de foto hiernaast (of hierboven voor mobiele gebruikers). De foto kan worden aangeklikt zodat je de opties in het groot kunt bekijken.

De eerste twee opties zijn redelijk normaal en onschuldig. Je kan daarbij kiezen uit singles ontmoeten en een langdurige relatie. Ook bij de laatste optie (= chatten) kunnen we ons wat bij voorstellen. Indien je bijvoorbeeld eerst de kat uit de boom wilt kijken voordat je een fysieke afspraak in het echte leven wil, is chatten een veilige keuze.
Opties 3, 4 en 5 zijn wat minder onschuldig.
Deze opties zijn respectievelijk: flirten, spelletjes en toekijken en met name de laatste twee veroorzaakten op onze redactie toch wel de nodige commotie.

Je kan op deze site schijnbaar op date gaan met een dame of heer waarbij je kan toekijken of waarmee je spelletjes kan doen? Enig uitleg was wat ons betreft wel op zijn plaats geweest. Wat voor spelletjes hebben ze het over, en waarbij kan je toekijken en fotograferen? Aan de andere kant kan je hierbij je verbeelding lekker helemaal de vrije loop laten gaan en het wordt al snel duidelijk dat dit inderdaad geen normale datingsite is. Zowel toekijken als spelletjes duiden wat ons betreft op een erotische afspraak.

Je hoeft je overigens in dit stadium niet te veel zorgen te maken welke optie je kiest, je kunt dit later in je profiel instellingen nog aanpassen en ook veel specifieker en explicieter aangeven dan dit, dus kies er gewoon één en maak je er vooral niet te druk over.

De volgende vragen zijn wat weer wat normaler. Je kan via een aantal verschillende icoontjes aangeven wat je kleur haar is en je kleur ogen en zo komen er nog wat eenvoudige en speelse vragen voorbij, waar je snel doorheen kan lopen.

C-date gratis lidmaatschap

Nadat je de makkelijke vragen hebt beantwoord ben je al direct gratis lid bij C-date. Voordat je aan de slag kunt om de partner van je dromen te vinden, verschijnt eerst een soort van waarschuwing, waar wij van datingexpert ons 100% in kunnen vinden en dit zelf ook altijd van de daken schreeuwen.

Wanneer je geen profielfoto uploadt is de kans op een date bijzonder klein! Zorg altijd, maar dan ook altijd dat je minimaal 1 profielfoto uploadt, anders mis je veel contact kansen met leuke vrouwen of mannen en dus op een leuke (erotische) date. En dat is echt een gemiste kans want dating en nieuwe contacten maken is nu juist de reden dat je je aanmeldt bij een datingsite.

Zodra je een gratis C-date lid bent, dan kan je nog een aantal zaken aangeven omtrent je eigen persoon. Zo kan je onder andere drie eigenschappen selecteren uit een hele lijst, die jou goed omschrijven, zoals romantisch, avontuurlijk, betrouwbaar, etc.
Volgens dezelfde methodiek kan je dit ook doen bij eigenschappen waarop je trots bent, zoals je lach, je billen en je gezicht. Wel vragen we ons oprecht af waar je “psssst” zit (zie foto), waar je schijnbaar ook heel trots op kan zijn? Zouden ze hier wellicht de belangrijkste erogene zone mee bedoelen?

Als je dit hebt ingevuld of weggeklikt (wat het is niet verplicht in te vullen), kan je aan de slag om daadwerkelijk je droom date te gaan zoeken. Het valt ons op dat je bij C-date vrij snel tegen een betaalscherm oploopt. Er zijn weinig mogelijkheden om profielen en foto’s goed te bekijken en de optie om gratis een paar berichtjes te sturen, lijkt ook niet aanwezig. Wat dat aangaat kan je niet zo veel met een gratis lidmaatschap, maar C-date heeft wel een groot voordeel ten opzichte van de meeste andere datingsites en dat kan je open en bloot terugvinden.

In het verleden werd nog wel eens een beetje weggemoffeld dat je bij C-date sex dates kan zoeken. Maar tegenwoordig kan je dit heel expliciet aangeven en er ook op zoeken. Bekijk de foto hiernaast maar eens. Hier kan je heel uitdrukkelijk aangeven welke sexuele voorliefdes je hebt en vermelden dat je dit ook terug zoekt in je dating partner(s). Voor ons een goede reden om snel lid te worden, want dit zie je niet vaak bij grote, bekende, internationale mainstream dating sites.

dating profiel foto waarschuwing

date profiel invullen

C-date dating contact suggesties

c date sex

Premium lidmaatschap

c-date premium lid

Klik of tik foto voor vergroting

Gratis lid versus Premium lid

Om de site goed te kunnen gebruiken en op zoek te gaan naar romantische dates en erotische dates is een premium lidmaatschap wel heel handig, zo niet noodzakelijk.
Hiermee kan je o.a. van andere leden het volledige profiel bekijken met alle bijbehorende foto’s. Je kunt berichten versturen en lezen. Daarnaast kan je contacten en berichten opslaan en leuke profielen opslaan bij je favorieten.
En misschien nog wel het belangrijkste, als premium lid heb je ook toegang tot de erotische galerij en dat wil uiteraard iedereen wel.

C-date korting

C-date heeft momenteel geen aanbieding. Mocht er geen voordeel of aanbieding zijn op dit moment en je ziet nu een leuke dame of heer op de website, dan raden we je aan niet op een korting te wachten, want dan wordt dat persoon mogelijk al door ander iemand anders versierd en is deze verdwenen, voordat jij een keer lid wordt.
Wil jij als eerste op de hoogte worden gehouden van kortingen of speciale acties van C-date of andere datingsites, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Kosten C-Date

c-date kosten prijs premium abonnement

C-Date Prijs premium lid 2021

De kosten van premium lidmaatschap bij C-date zijn
3 maanden Premium Start kost € 39,90 per maand
6 maanden Premium Classic kost € 29,90 per maand
12 maanden Premium Relax kost € 19,90 per maand

Je betaalt:
Bij 3 maanden € 119,70 totaal
Bij 6 maanden € 179,40 totaal
Bij 12 maanden € 238,80 totaal

Met deze prijzen behoort C-date niet tot de goedkoopste datingsites, maar je bent dan wel lid van een normale en erotische datingsite tegelijk en zo bekeken is de prijs zeer acceptabel.

Datingsite informatie

In deze rubriek beschrijven we van elke datingsite een aantal korte nuttige zaken en feitjes, zoals onder andere over het aantal leden van C-date en de verhoudingen tussen mannen en vrouwen.

Aantal leden

Op de website staat aangegeven dat er wereldwijd maar liefst 36 miljoen mensen lid zin van C-date. Het aantal Nederlandse en Belgische leden staat helaas niet apart vermeld, maar wij vermoeden dat dit ook om een zeer respectabel aantal gaat.

Verhouding man / vrouw

Volgens opgave van C-date blijkt uit een 30-daagse meting van april 2019 dat de verhouding tussen mannen en vrouwen 48% versus 52% is. Wereldwijd zijn er dus meer vrouwen op de site aanwezig dan mannen en dat zal in 2021 niet heel anders zijn.

Betalen

Het aantal betaalmogelijkheden bij C-date is beperkt. Alleen via een creditcard (Mastercard of Visa) en PayPal kan je een betaling doen. Voordeel van deze beide betaal methodes is wel dat je makkelijk je geld kan terug vragen in geval van problemen.

Klantenservice / Contact

Je kunt de klantenservice van C-date.nl op de volgende manieren contacteren voor klachten, vragen en support.

Site: via contactformulier
Email adres: service@c-date.nl
Telefoonnummer: niet mogelijk

Overige Bedrijfsinformatie

C-date adres gegevens:

Interdate S.A.
13 rue du Commerce
L-1351 Luxemburg
Luxemburg

Fiscaal nummer: LU 24547210


Voordelen C-date

 • Zeer grote internationale bekende datingsite
 • 36 miljoen leden wereldwijd
 • Zeer goede verhouding man vrouw
 • Makkelijk lid worden
 • Site werkt prettig en zit logisch in elkaar
 • Erotische dating is ook mogelijk

Nadelen / Klachten

 • Klantenservice niet telefonisch bereikbaar
 • Je kan niet veel als gratis C-Date lid

C-date App voor smartphone en tablet

C-date heeft al jaren de beschikking over een goed functionerende app voor de mobiele telefoon zowel voor Android als voor de iPhone. De website biedt echter wel wat meer functionaliteit dan wat je ter beschikking hebt op je mobile phone en de site werkt ook veel sneller. We raden je sowieso altijd aan om je via de website in te schrijven. En al helemaal wanneer je een betaald abonnement afsluit, omdat het stopzetten van je abonnement via de app stores voor extra problemen kan zorgen. Er is overigens ook een prima werkende mobiele versie van de site, zonder dat je een app hoeft te installeren.

Is C-date nep of betrouwbaar?

C-date welke onderdeel is van Interdate S.A. claimt wereldwijd 36 miljoen leden te hebben. Wij kunnen dit vanaf onze werkplek niet zo snel nagaan en hebben ze niet alle 36 miljoen geteld. We kunnen niet uitsluiten dat de aantallen mogelijk een beetje naar boven zijn afgerond en evenmin kunnen we garanderen dat er nergens fake profielen tussen zouden staan, want zoiets houd je nooit helemaal tegen als mensen zich gratis kunnen inschrijven.

Maar wat we wel zeker kunnen zeggen is dat een site die 36 miljoen leden heeft, zeer zeker heel veel echte profielen heeft. Via C-dating kan je daadwerkelijk op zoek gaan naar een romantische date en een sex date en hierin ook heel goed slagen. C-date is dus niet fake, maar zoals op elke datingsite zullen er ook best bezoekers zijn die een nep profiel hebben aangemaakt. Deze worden echter snel weer verwijderd door de moderators van de website.

Profiel C-date uitschrijven en account verwijderen

Mocht je niet tevreden zijn over C-date, of wanneer de website juist heel goed heeft gewerkt voor jou en je jouw nieuwe liefde of genoeg scharrels hebt gevonden, dan kan je je eenvoudig bij C-date uitschrijven en je account verwijderen.

 1. Klik, nadat je bent ingelogd, rechts boven op je profielfoto of op jouw naam indien er geen foto is
 2. Klik daarna op “Instellingen”.
 3. Klik vervolgens op “Profiel deactiveren”, welke staat onder “uw lidmaatschap”.

Let op: Het kan voorkomen dat deze link nog niet zichtbaar is, wanneer je net lid bent. Deze verschijnt doorgaans pas na een aantal dagen, wanneer je betaling administratief goed is verwerkt en/of je profiel goed gekeurd is.

Datingexpert oordeel / conclusie / samenvatting C-date

C-date is overduidelijk geen standaard datingsite waarvan er 12 in een dozijn zitten. Ten eerste is het een zeer grote internationale datingsite met een duizelingwekkend aantal leden (tientallen miljoenen). Ten tweede en dat is misschien nog wel het meest opvallend, kan je hier zonder enige schaamte aangeven dat je niet alleen op zoekt bent naar een romantische date. Je kan zelfs ook uitsluitend interesse hebben in een erotische date. En deze combinatie is bij een normale datingsite bijna nooit mogelijk.

Ook mensen die in een relatie zitten en graag een keer willen vreemdgaan maken massaal gebruik van C-date.

Dit betekent overigens niet dat iedereen die hier lid is alleen maar op zoek is naar sex. De normale dating waar je een serieuze levenspartner zoekt, wordt ook veel gebruikt.

Wat we wel een beetje jammer vinden aan C-date is, dat er weinig mogelijkheden zijn voor gratis dating binnen de site. Als gratis lid kan je eigenlijk niet veel anders doen dan je profiel opleuken en jezelf verlekkeren aan de profielen waarmee je geen contact kunt maken.

Ook vinden we het jammer dat er weinig mogelijkheden op het profiel zijn om jezelf in je eigen woorden te omschrijven. Je moet het doen met standaard kreten, waarvan je er vaak maar een beperkt aantal kan selecteren.

Aan de andere kant heeft dit ook een positieve kant. Je hebt nog wat nieuwe informatie om in je mail te schrijven en je hebt wat om naar te vragen bij iemand anders. Want als alles al in je profiel staat, dan ontneemt dat ook een stukje leuke mailwisseling waarin je elkaar kunt ontdekken.

Onze algemene conclusie is dat C-date een zeer interessante datingsite is, omdat het zo groot is en zeker ook omdat er meer mogelijk is dan op de standaard normale datingsites op het gebied van erotiek. Wat ons betreft is C-date dan ook een dikke aanbeveling waard.

Jouw C-date review en ervaringen

Heb jij zelf ook ervaringen met C-date. Onze bezoekers zouden het bijzonder waarderen als jij jouw beoordeling achterlaat, zodat jij anderen kunt helpen om de beste datingsite te kiezen. Je kan helpen door onderaan de pagina 1 tot 5 sterren uit te delen.

Tevens kan je in je eigen bewoordingen een beoordeling, review, recensie of ervaring over C-date schrijven. Zo’n review kan uit enkele woorden bestaan maar ook uit een paar pagina’s. Dat bepaal je zelf. Alvast bedankt voor je feedback.

Gratis aanmelden

Klik hieronder op de knop om je direct gratis in te schrijven bij één van de spannendste datingsites van Nederland.
Wat is jouw ervaring met deze datingsite ?

Klik hieronder op de sterren en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddele ervaring: 4.8 / 5. Aantal ervaringen: 9

Wees de eerste die een stem uitbrengt