Cupify

Cupify is een frisse datingsite die de zaken soms net wat anders aanpakt als soortgelijke sites. De site is onderdeel van Safe Dating Networks, welke zoals de naam al doet vermoeden een heel netwerk van dating websites in de lucht heeft, waarbij leden met elkaar kunnen afspreken voor een leuke of serieuze date. Dit netwerk van sites is aan elkaar gekoppeld en het voordeel daarvan is dat er een extra groot aanbod van mannen en vrouwen voor alle leden ter beschikking komt. Hierdoor heb je dus nog meer kans, snel een leuke partner te vinden.

Wij hebben Cupify flink onder de loep genomen en goed getest. Hoe werkt de site? Hieronder lees je onze Cupify review. Deze review omvat de grootste gratis dating site en contact app test in zijn soort. Lees ook beoordelingen en ervaringen van anderen. Ontdek de prijzen en tarieven en of er een korting, actiecode of aanbieding actief is. Een gratis membership is sowieso altijd mogelijk, dus je hoeft niet te betalen.

Cupify inloggen

Heb je niet zoveel zin om deze review te lezen en kan je niet wachten om naar de site te gaan. Gebruik dan de knop hieronder. Je kan dan direct bij Cupify inloggen, of jezelf aanmelden voor een gratis lidmaatschap.


Foto’s aanmelding

In de meeste gevallen zijn de foto’s op onze site aanklikbaar. In die gevallen wordt een grotere afbeelding getoond.

cupify datingsite

dating partner zoeken

cupify review

Inschrijven

Registreren bij Cupify kan letterlijk binnen twee minuten zijn afgerond.

Meld je aan op de site door op de knop te klikken, die precies boven deze alinea zichtbaar is, waarop staat “Cupify gratis aanmelden”, of de grote knop of banner aan de rechterkant van deze pagina. Via deze knop kom je op een pagina waar je gratis een profiel kunt aanmaken.
Klik vervolgens op die pagina op de knop inschrijven. Daarna verschijnen er twee icoontjes die een man en vrouw voorstellen. Klik op het juiste icoontje om aan te geven welke geslacht je hebt.

Op de volgende pagina zie je opnieuw deze twee icoontjes, maar dit keer moet je aangeven wat je zoekt. Het blijkt ook mogelijk om een partner te zoeken van hetzelfde geslacht. Dat is tegenwoordig niet vreemd, want dat kan zo’n beetje overal. Maar tot onze verbazing kunnen we hier ook een dubbele keuze maken. Hiermee bedoelen we, dat we op deze datingsite ook kunnen aangeven dat we zowel op zoek zijn naar een man als een vrouw. We hebben veel datingsites getest en op alle grote datingsites is deze optie niet beschikbaar. Dus dit is best wel afwijkend, maar voor ons gevoel ook logisch dat dit kan.

Na slechts enkele vragen is de eerste fase van het creëren van je profiel al voltooid. Nog even een fotootje uploaden (niet verplicht) en dan ben je echt klaar met de registratie. Wel word je daarna verzocht als nog allerlei persoonlijke vragen te beantwoorden, want als je bijna geen informatie geeft, wordt het ook lastig om je te kunnen matchen met anderen en daarnaast worden bezoekers van jouw dating profiel ook niet veel wijzer als je niets vertelt over jezelf.

Er volgen daarna dus wat vragen die je bij veel andere datingsites eerst moet beantwoorden voor ze jouw profiel kunnen aanmaken. Maar op deze site komen deze vragen dus pas achteraf en zijn niet verplicht, want je bent al lid en hebt al toegang tot je profiel. Voordeel daarvan is dat je super snel lid kan worden. Een nadeel kan zijn dat een aantal mensen vergeet een deel van hun profielinformatie in te vullen. Op deze manier bestaat de kans dat sommige dating profielen slechter ingevuld zijn. Gelukkig is er wel een zeer opvallende melding in beeld om je hieraan te helpen herinneren.

Cupify gratis lid

Nadat je de extra informatie al dan niet ingevuld hebt, wordt het tijd je Cupify gratis lidmaatschap te gaan ontdekken. Je kan dan het best als eerste naar je overzichtsscherm gaan. Als alternatief kan je ook het menu bovenin gebruiken, maar wij geven de voorkeur aan dit scherm, omdat je vanuit daar een goed overzicht hebt van alle mogelijkheden. Overigens niet alles wat je in dit overzicht ziet is gratis. Tot de gratis functies behoort bijvoorbeeld niet de optie, dat je kan zien wie jou een knipoog heeft gestuurd.

Wat wel gratis is, is iemands profiel bekijken. Niet alleen alle profiel informatie kan je inzien, maar dat is ook inclusief de eerste profielfoto. In de afbeelding hiernaast, is die foto in verband met de privacy door ons onscherp gemaakt, maar als gratis lid op de website kan je die gewoon goed zien. Andere foto’s zijn niet zichtbaar. Cupify gebruikt hier een soort mozaïek structuur voor, zodat deze niet te bekijken zijn als gratis lid.

Een functie die ook kosteloos te gebruiken is, is de fotozapper. Deze heeft veel weg van de welbekende
hot-or-not functionaliteit. Er wordt een foto getoond met de vraag of je dat persoon leuk vindt. Naast ja en nee kan je ook misschien kiezen, dan kan je er nog even een nachtje over slapen.

Opvallend is verder dat je een aantal gratis berichten kunt versturen naar andere leden. Helaas kan dat niet onbeperkt, daarvoor heb je een betaald abonnement nodig, maar op deze manier kan je wel wat leuke contacten opdoen en mogelijk gratis een date scoren.

profiel functies

cupify dating profiel

fotozapper hot or not

Betaald lidmaatschap

cupify vip toegang
Klik foto voor vergroting

Gratis lid versus VIP lid

Als VIP-lid heb je beduidend meer functionaliteit tot je beschikking in vergelijking met de gratis leden. De belangrijkste is dat je met een VIP-lidmaatschap berichtjes kunt sturen naar andere leden en ook berichten kunt lezen die anderen aan jou sturen.

Andere handige extra’s zijn. De nieuwste bezoekers van jouw profiel bekijken, veel meer foto’s zien van iemands datingprofiel en de fotozapper nog beter kunnen inzetten. Al deze opties zorgen ervoor dat je veel meer van iemand kan zien en weten voordat je besluit op date te gaan met hem of haar.

Daarnaast heb je veel meer zoekmogelijkheden. Als standaard gratis lid kan je al verschillende zoekfilters gebruiken, maar als lid met VIP-toegang gaat dat nog een heel stuk verder. Je kan zo’n beetje op alles zoeken wat de andere leden hebben ingevuld. Zo kan je bijvoorbeeld heel gericht zoeken op lengte of op gewicht. Zoek jij iemand van tussen 1.70 en 1.75 met een gewicht tussen de 50 en 55 kilogram, dan kan je de mensen die hieraan voldoen er gemakkelijk uitfilteren en dat is slechts één voorbeeld, want het aantal zoekmogelijkheden is echt enorm.

Ook kan je zoeken op trefwoord. Heeft iemand aangegeven in de vrije tekst dol te zijn op slagroomtaart, dan kan je dit persoon vinden door te zoeken op dat woord.

Aanbieding Cupify

Cupify heeft op dit moment een korting van 20 procent op alle pakketten. Zo wordt het toch al goedkope abonnement nog goedkoper. Mocht er geen voordeel zijn op dit moment en je ziet nu een leuke partner op de website, dan raden we je overigens aan niet op een korting te wachten, want dan is dat persoon mogelijk al door een ander iemand weg gekaapt.
Wil jij als eerste op de hoogte worden gehouden van kortingen of speciale acties van Cupify of andere datingsites, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Cupify kosten

cupify kosten
Klik op bovenstaande foto voor een grotere afbeelding

Prijzen lidmaatschap 2020

De kosten van Vip toegang bij Cupify zijn als volgt:
1 maand € 19,99* per maand
2 maanden € 15,99* per maand (meest populair)
4 maanden € 11,99* per maand (beste maandprijs)

Je betaalt:
Bij 1 maand € 19,99* totaal
Bij 2 maanden € 31,98* totaal
Bij 4 maanden € 47,96* totaal

* Let op de vermelde prijzen behoren tot de -20% aanbieding die op dit moment actief is. De gemiddelde maandprijzen liggen normaal 20% hoger en zijn € 24,99, € 19,99 en € 14,99 per maand bij respectievelijk 1,2 en 4 maanden. Ook de niet-aanbiedingsprijzen zijn zeer acceptabel te noemen, gezien wat je er voor terug krijgt.

Datingsite informatie

In deze rubriek beschrijven we van elke datingsite een aantal korte nuttige zaken en feitjes, zoals onder andere over het aantal leden van Cupify en de verhoudingen tussen mannen en vrouwen.

Aantal leden

De website geeft geen helderheid over het aantal leden van Cupify. Dat is ook lastig omdat deze datingsite onderdeel is van een heel groot netwerk van verschillende dating sites. De leden daarvan zijn onderling te zien op alle sites. Op deze manier wordt het aantal leden om uit te kiezen enorm verruimd en is dus veel groter dan alleen Cupify.

Verhouding man / vrouw

Ook over de verhouding tussen mannen en vrouwen worden door Cupify geen mededelingen gedaan.
Hiervoor geldt precies dezelfde reden, die wij vermeld hebben bij het aantal leden. De site Cupify is geen losstaande dating site, maar is geschakeld in een hele serie verschillende datingsites. Je zou dan dus het gewogen gemiddelde moeten weten van alle sites.

Betalen

Er zijn meerdere betalingsmogelijkheden op Cupify, te weten: iDeal, de creditcards Mastercard, Visa en American Express, Bancontact (voor Belgische leden), handmatige overschrijving en contante betaling via de post. Dat laatste raden we sterk af!

Klantenservice / Contact

Je kunt de klantenservice van Cupify.nl op de volgende manieren contacteren voor klachten, vragen en support.

Site: via contact formulier
Email: geen e-mailadres bekend
Telefoonnummer: onbekend

Overige Bedrijfsinformatie

KvK-nummer: 67870902
BTW-nummer: NL857207003B01
Opgericht in 2018
Onderdeel van Safe Dating Networks
Adres: Cupify B.V.
Kerkenbos 1057c
6546 BB Nijmegen
Nederland

Voordelen Cupify

  • Inschrijven binnen twee minuten geregeld
  • Frisse site met aparte aanpak
  • Redelijk wat gratis functies
  • Je kan ook een paar berichten gratis sturen
  • Als VIP heb je ongekende zoek mogelijkheden
  • Je kan op zoek zijn naar een man en vrouw tegelijk

Nadelen / Klachten

  • Klantenservice alleen via de website bereikbaar
  • Onduidelijk hoeveel leden Cupify en bijbehorende netwerk heeft

Cupify App voor smartphone en tablet

Cupify heeft geen aparte app voor de mobiele telefoon of tablet. Gebruikers van een Android smartphone of iPhone kunnen de website echter prima met een mobiel gebruiken, want er is een mobile vriendelijke website gemaakt en daarvoor hoeft je dus geen aparte Cupify app te installeren. De website is doorgaans wel sneller op een laptop of pc dan op je mobieltje, tablet of iPad.

Is Cupify nep of betrouwbaar?

Cupify heeft op een prominente plek op de website aangegeven dat ze GEEN fictieve profielen hebben. In de informatie hierover, die direct op de voorpagina te zien is zodra je de site opent, staat nadrukkelijk dat ze geen nep profielen hebben en dat ze geen gebruik maken van chatoperators.

Van een website die dat zo expliciet meldt dat ze fel tegen nepprofielen zijn, gaan we er dan ook vanuit dat ze de waarheid vertellen en Cupify betrouwbaar is. Anders kan de eigenaar veel problemen tegemoet zien, indien dat wel het geval blijkt te zijn. Dit soort sites liggen de laatste tijd sterk onder een vergrootglas bij de autoriteiten, dus dat risico zullen ze niet willen nemen.

Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat een grapjas een fake profiel aanmaakt, maar dat gebeurt op elke datingsite waar gratis dating inschrijvingen mogelijk zijn.

Profiel Cupify uitschrijven en account verwijderen

Mocht je niet tevreden zijn over Cupify, of wanneer de website juist heel goed heeft gewerkt voor jou en je jouw nieuwe liefde hebt gevonden of meer dan voldoende losse contacten hebt bemachtigd, dan kan je je eenvoudig bij Cupify uitschrijven en je account verwijderen.

1. Klik rechts boven op het profiel-icoontje.
2. Klik daarna op “Account”.
3. Ga vervolgens naar het tabblad “Account-status”.
4. Klik daar op de button waarop staat “Abonnement stoppen”.
5. Tot slot moet je de “Bevestig” knop nog even aanklikken en daarmee is het abonnement stopgezet.

Je profiel is hiermee overigens nog niet weg. Zolang je voor je abonnement betaald hebt, blijft deze actief. Wil je wel dat deze direct wordt verwijderd, neem dan contact op met de klantenservice van Cupify via het contactformulier op de website.

Datingexpert oordeel / conclusie / samenvatting Cupify

Cupify is een leuke datingsite die voor een deel gratis te gebruiken is. Wil je meer uit de site halen dan kan je VIP-lid worden en de prijzen daarvan zijn heel schappelijk, als je in ogenschouw neemt wat je daarvoor terug ontvangt.

Wat wij erg prettig vinden aan Cupify is het gemak waarmee je je inschrijft, dit duurt echt hooguit twee minuutjes. Heel leuk vinden wij ook de fotozapper en de enorme uitgebreide zoekmogelijkheden die de site biedt. Voor dat laatste heb je wel een VIP account nodig, maar dat kan al vanaf € 11,99 per maand met de speciale aanbieding.

Aangezien Cupify deel uitmaakt van een groot netwerk waarin vele tientallen datingsites zitten, is het aanbod aan datingpartners op deze manier ook groot. Wanneer je je hier inschrijft word je dus niet alleen lid bij Cupify, maar bij vele tientallen datingsites. Mocht je dat niet willen, dan kan je dat overigens uitzetten in de instellingen, maar daarmee verklein je wel je dating mogelijkheden.

Alles afwegende vinden wij Cupify een leuke en interessante website die veel biedt voor weinig geld.
Geef zelf ook jouw ervaring of mening over Cupify aan de onderkant van deze pagina.

Jouw Cupify review en ervaringen

Heb jij zelf ook ervaringen met Cupify. Onze bezoekers zouden het bijzonder waarderen als jij jouw beoordeling achterlaat, zodat jij anderen kunt helpen om de beste datingsite te kiezen. Je kan helpen door onderaan de pagina 1 tot 5 sterren uit te delen.

Tevens kan je in je eigen bewoordingen een beoordeling, review, recensie of ervaring over Cupify schrijven. Zo’n review kan uit enkele woorden bestaan maar ook uit een paar pagina’s. Dat bepaal je zelf. Alvast bedankt voor je feedback.

Gratis aanmelden

Klik hieronder op de knop om je direct gratis in te schrijven bij één van de leukste datingsites van Nederland.
Wat is jouw ervaring met deze datingsite ?

Klik hieronder op de sterren en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddele ervaring: 4.2 / 5. Aantal ervaringen: 6

Wees de eerste die een stem uitbrengt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *