G-dating voor gay dating

Datingsite G-dating is een dating site die zich richt op Gay dating. De eerste letter van de naam van deze website kan je op verschillende manieren interpreteren. De G staat voor Gay, maar G staat ook voor Guys en voor Girls. Met andere woorden, de site is geschikt voor zowel man zoekt man, als vrouw zoekt vrouw. En om het nog wat gecompliceerder te maken, kan je als man of vrouw ook op zoek gaan naar een date met ofwel een man ofwel een vrouw. Dus ook biseksuele mannen en vrouwen zijn welkom om zich in te schrijven. Zelf hebben we de indruk dat man zoekt man hier de meest voorkomende doelgroep is.

Wij hebben G-dating flink onder de loep genomen en goed getest. Hoe werkt de site? Hieronder lees je onze G-dating review. Deze review omvat de grootste gratis dating site en contact app test in zijn soort. Lees ook beoordelingen en ervaringen van anderen. Ontdek de prijzen en tarieven en of er een korting, actiecode of aanbieding actief is. Een gratis membership is sowieso altijd mogelijk, dus je hoeft niet te betalen.

G-dating inloggen

Heb je niet zoveel zin om deze review te lezen en kan je niet wachten om naar de site te gaan. Gebruik dan de knop hieronder. Je kan dan direct bij G-dating inloggen, of jezelf aanmelden voor een gratis lidmaatschap.


Foto’s aanmelding

In de meeste gevallen zijn de foto’s op onze site aanklikbaar. In die gevallen wordt een grotere afbeelding getoond.

g-dating inloggen

aanmelden gay date 2

g dating profiel

Gratis Inschrijven

Registreren bij G-dating verloopt zeer gemakkelijk en het proces is klantvriendelijk opgezet.

Meld je aan op de site door op de knop te klikken, die precies boven deze alinea zichtbaar is, waarop staat “G-dating gratis aanmelden”, of de grote knop of banner aan de rechterkant van deze pagina.
Je komt dan terecht op de voorpagina (zoals hiernaast afgebeeld). Door de foto’s is het direct duidelijk dat de site voornamelijk is opgericht voor homo dating voor mannen en lesbo dating voor vrouwen. Klik vervolgens op de grote bruinachtige knop waarop staat inschrijven en je kan direct aan de slag.

Zoals gebruikelijk moet je een aantal zaken opgeven. Als eerste moet je even nadenken over een profielnaam, kies hier niet voor je eigen naam, maar ook niet voor een super belachelijke naam, want dit wordt ook de naam waarop andere leden van de site je gaan zien.
Vervolgens kom je snel bij de keuze wat je op de site zoekt en dan lijkt dat deze datingsite toch net wat meer te bieden dan uitsluitend gay dating.

Als man kan je ook een vrouw zoeken maar ook beide dus een man of een vrouw. Als vrouw kan je ook een man zoeken en ook voor beide geslachten kiezen. Maar het moet wel duidelijk zijn dat de meeste leden die zich hier inschrijven gay zijn of op zijn minst biseksueel. Ben je dus op zoek naar alleen een date met het andere geslacht, dan zijn er betere datingsites denkbaar dan deze. Als hetero maak je meer kans op date sites die echt gericht zijn op hetero dating.

In de rest van het registratie proces, kan je nog een aantal dingen over jezelf invullen, maar dat is niet direct verplicht. Je hebt later nog alle gelegenheid, om dit in te vullen of aan te passen, zoals onder andere uit de foto hiernaast blijkt.

Zo kan je uitgebreid opgeven wat je achtergrond is, hoe je eruit ziet maar veel belangrijker nog je kan zeer uitgebreid invullen wat je precies zoekt en daar gaan ze vrij ver in. We komen hier in een volgende alinea nog op terug met een leuk voorbeeld.

G-dating gratis lidmaatschap

dating profiel overzicht 2

alternatieve profiel dating overzicht

g dating profiel lid

dating partner zoeken

Nadat je je hebt ingeschreven bij G-dating ben je in eerste instantie een gratis lid. Dit betekent dat je absoluut niet bang hoeft te zijn dat je direct ergens aan vast zit. Je kan net zo lang gratis lid blijven als je zelf wilt en het is NIET zo, dat je gratis lidmaatschap op een bepaald moment automatisch wordt omgezet in een betaald lidmaatschap, hiervoor hoef je niet bang te zijn.
Na je inschrijving kan je direct inloggen, zonder eerst je e-mailadres te moeten bevestigen. Je belandt vanzelf op de overzichtspagina en hier kan je besluiten je profiel verder aan te vullen, of je kan direct op zoek naar bij jou passende dating profielen.

Indien je dat laatste wilt, kan je in de bovenbalk klikken op het zoekicoon waaronder profielen staat. Je komt dan op een pagina zoals hierboven staat afgebeeld. Het uiterlijk van deze pagina kan je desgewenst ook nog aanpassen, zodat je niet een lijst krijgt maar een foto-overzicht waar je 24 dating profielen tegelijk op één pagina kan zien, zie hiervoor de tweede foto.

Zodra je op een foto klikt kom je op de profielpagina van een lid. Hier is de eerste foto zichtbaar, andere foto’s zijn onherkenbaar. Op de foto hiernaast is overigens alles onherkenbaar, dit is door ons zelf gedaan i.v.m. de privacy van dit lid.

Welke dating profielen jij te zien krijgt heeft alles te maken met jouw zoekinstellingen. Om dit te kunnen aanpassen klik je rechtsboven op je profielfoto, of indien je die niet hebt of nog niet is goedgekeurd, op het icoontje met de drie horizontale puntje ernaast. Daarna klik je op profiel. Er opent dan een nieuwe pagina waarin een tweede menu zichtbaar is; klik daar op “ik zoek”. Je kan dan zeer gedetailleerd opgeven welke kenmerken jouw ideale partner moet hebben.

Je kan hier heel ver in gaan. Om te testen zochten wij op een partner met de volgende kenmerken. Een alleenstaande, volslanke, biseksuele, boeddhistische, kale vrouw zonder kinderen, die oorspronkelijk afkomstig is uit Afrika en veel schaatst en werkzaam is in de financiële sector, die een vrije relatie zoekt, veel drinkt, veel rookt en bovendien veganist, milieubewust en minimaal 2 meter lang is. Overigens met dit zoekprofiel vonden wij gek genoeg geen matches 😊.

Met een gratis lidmaatschap kan je onder andere je eigen profiel opleuken, knipogen sturen, profielen bekijken, de eerste profielfoto zien van andere leden en zoals we hebben aangetoond bijzonder uitgebreid zoeken. Maar zodra je contact wil maken met andere leden dan loop je al snel tegen beperkingen aan. Je kan wel een paar gratis berichten sturen, maar dat is eenmalig en al snel kan je niet verder communiceren met iemand.

Betaald VIP lidmaatschap

Als betaald lid heb je naast de bovengenoemde functies van gratis lid de mogelijkheid om de fotozapper te gebruiken, kan je de laatste profiel bezoekers inzien, kan je ook alle extra foto’s bekijken van leden, dus niet alleen de hoofdfoto. En waarschijnlijk het allerbelangrijkste je kan communiceren met andere bezoekers. Dit houdt in dat berichten die naar jou verzonden worden ook echt leesbaar zijn voor jou en dat je zelf ook persoonlijke berichten kunt sturen naar andere leden. En zonder die laatste twee functies is het eigenlijk onmogelijk om echt goed te kunnen daten. Er is namelijk geen mogelijkheid om contactgegevens uit te wisselen met iemand als je geen berichten kunt lezen of sturen.

Gratis lid versus VIP lid

g dating betaald abonnement

Klik op tik op bovenstaande foto voor vergroting

G-dating korting

G-dating heeft momenteel een aanbieding van -20% korting. Mocht er geen voordeel of aanbieding zijn op dit moment en je ziet nu een leuke dame of heer op de website, dan raden we je aan niet op een korting te wachten, want dan wordt dat persoon mogelijk al door ander iemand anders versierd en is deze verdwenen, voordat jij een keer lid wordt.
Wil jij als eerste op de hoogte worden gehouden van kortingen of speciale acties van G-dating of andere datingsites, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


g-dating prijs vip abonnement kosten 2
Klik foto voor vergroting

Prijzen lidmaatschap 2021

De kosten van Vip toegang bij G-dating zijn als volgt:
1 maand € 19,99* per maand
2 maanden € 15,99* per maand (meest populair)
4 maanden € 11,99* per maand

Je betaalt:
Bij 1 maand € 19,99* totaal
Bij 2 maanden € 31,98* totaal
Bij 4 maanden € 47,96* totaal

* Let op de vermelde prijzen zijn inclusief de 20% korting die actief was op het moment dat wij de prijscheck uitvoerden.

Datingsite informatie

In deze rubriek beschrijven we van elke datingsite een aantal korte nuttige zaken en feitjes, zoals onder andere over het aantal leden van G-dating en de verhoudingen tussen mannen en vrouwen.

Aantal leden

De website geeft geen informatie over het precieze aantal leden. Dit is ook lastig want de site is onderdeel van Safe Dating Networks, welke een aantal datingsites aan elkaar koppelt. Het voordeel hiervan is dat het aantal potentiële datingpartners hierdoor een stuk hoger wordt.

Verhouding man / vrouw

Ook over de leden verhouding tussen mannen en vrouwen worden door G-dating geen cijfers bekend gemaakt. Ook dit komt weer omdat G-dating geen apart eiland is, maar deel uitmaakt van een groot aantal datingsites welke behoren tot Safe Dating Networks.

Betalen

Er zijn meerdere betalingsmogelijkheden op G-dating, te weten: iDeal, de creditcards Mastercard, American Express en Visa, bankoverschrijving en een contante betaling. Dat laatste raden wij altijd af, omdat je dan geld via de post moet sturen.

Klantenservice / Contact

Je kunt de klantenservice van G-dating.nl op de volgende manieren contacteren voor klachten, vragen en support.

Site: via contactformulier
Email: niet mogelijk
Telefoonnummer: niet mogelijk

Overige Bedrijfsinformatie

KvK-nummer: 67870902
BTW-nummer: NL857207003B01
Onderdeel van Safe Dating Networks
Adres: G-dating.
Kerkenbos 1057c
6546 BB Nijmegen
Nederland


Voordelen G-dating

 • Je kan echt super snel lid worden
 • Gratis functies zodat je de site goed leert kennen
 • Je kan een aantal berichten gratis versturen
 • Enorm goede gratis zoek mogelijkheden
 • Je kan op zoek zijn naar een man en vrouw tegelijk

Nadelen / Klachten

 • Klantenservice alleen via formulier bereikbaar
 • Het is niet bekend hoeveel leden G-dating en Safe Dating Networks in totaal hebben

G-dating App voor smartphone en tablet

G-dating heeft geen aparte app voor de mobiele telefoon of tablet. Gebruikers van een Android smartphone of iPhone kunnen de website echter uitstekend met een mobiel gebruiken, want er is een mobile vriendelijke website gemaakt en daarvoor hoeft je dus geen aparte G-dating app te installeren. De website is doorgaans wel sneller op een laptop of pc dan op je mobieltje, tablet of iPad.

Is G-dating nep of betrouwbaar?

Zodra je de website van Gdating opent valt direct op dat deze datingsite zich sterk afzet tegen fictieve profielen. Zo zouden er geen chatoperators aanwezig zijn om de leden aan het lijntje te houden met nep profielen en zijn ze er trots op dat zij het eerlijk spelen. Uiteraard is dit altijd lastig na te gaan of dit voor alle profielen geldt, maar op ons komt deze website zeker NIET over als een website die de boel bedonderd.

G-dating is ook onderdeel van een veel groter netwerk en in totaal gaat het om vele tientallen dating sites die door deze groep worden beheerd. Er is dus altijd voldoende keus aan partners, omdat als je je inschrijft bij één site uit het netwerk je automatisch ook bij alle andere dating sites wordt ingeschreven, tenzij je expliciet aangeeft dat je dit niet wilt.

Zoals we ook al eerder bij andere datingsites hebben opgemerkt, valt het uiteraard nooit 100% uit te sluiten, dat er wel een aantal fake profielen tussen zitten. Er kan namelijk altijd door een bezoeker een nep profiel worden aangemaakt en dit valt door de eigenaar bijna niet te controleren. Maar zoals het op ons overkomt, lijkt het er sterk op dat het overgrote deel van de profielen van echte mensen zijn.

Profiel G-dating uitschrijven en account verwijderen

Mocht je niet tevreden zijn over G-dating, of wanneer de website juist heel goed heeft gewerkt voor jou en je jouw nieuwe liefde hebt gevonden, dan kan je je eenvoudig bij G-dating uitschrijven en je account verwijderen.

 1. Klik, nadat je bent ingelogd, rechts boven op het profiel-icoontje of jouw fotootje indien die er is.
 2. Klik daarna op “Account”.
 3. Ga vervolgens naar het tabblad “Uitschrijven”.
 4. Vul je wachtwoord in
 5. Klik op de rode button waarop staat “Nu uitschrijven”.

Let op: Zodra je opzegt is je profiel ook echt weg en kunnen jouw gegevens niet meer hersteld worden.

Datingexpert oordeel / conclusie / samenvatting G-dating

G-dating is een klantvriendelijke datingsite die zich gemakkelijk laat bedienen en waar je je snel kan inschrijven zonder al te veel moeite. Daarna kan je desgewenst jouw profiel helemaal invullen en via zeer gedetailleerde zoekfilters aangeven waaraan jouw nieuwe partner moet voldoen. Let wel op dat je bij deze zoekfilters niet al te kritisch wordt, want als je het net zo uitgebreid doet als wij in ons voorbeeld hebben gedaan, dan krijg je uiteraard ook heel weinig resultaten terug.

Het grote voordeel van G-dating, is dat deze onderdeel is van een hele reeks dating sites die allemaal aan elkaar gekoppeld zijn. Hierdoor kan je dus ook kiezen uit dating partners die niet ingeschreven staan op deze datingsite, maar zich ingeschreven hebben bij een andere datingsite.

Het nadeel hiervan is wel weer dat jij mogelijk op datingsites komt te staan, waar je eigenlijk niet wil worden gevonden. Indien jij een hetero bent op zoek naar een vrouw, dan komt het ons wat raar over, indien jouw datingprofiel ook verschijnt op een gay dating website zoals bijvoorbeeld G-dating. Aan de andere kant, blijkt wel uit jouw profiel informatie dat jij op zoek bent naar een vrouw en niet naar een man, dus als die ander zijn zoekfilters goed instelt, zal hij jou niet kunnen zien en indien hij jou toch ziet, dan kan hij uit jouw profielinformatie halen dat jij hetero bent en geen interesse hebt in mannen billen.

Onze algemene conclusie is dat G-dating zeker de moeite waard is met name voor vrouwen die op zoek zijn naar een vrouw en voor mannen die op zoek zijn naar een man. Kortom dit is in de eerste plaats een goede gay datingsite welke minder geschikt is voor hetero dating.

Jouw G-dating review en ervaringen

Heb jij zelf ook ervaringen met G-dating. Onze bezoekers zouden het bijzonder waarderen als jij jouw beoordeling achterlaat, zodat jij anderen kunt helpen om de beste datingsite te kiezen. Je kan helpen door onderaan de pagina 1 tot 5 sterren uit te delen.

Tevens kan je in je eigen bewoordingen een beoordeling, review, recensie of ervaring over G-dating schrijven. Zo’n review kan uit enkele woorden bestaan maar ook uit een paar pagina’s. Dat bepaal je zelf. Alvast bedankt voor je feedback.

Gratis aanmelden

Klik hieronder op de knop om je direct gratis in te schrijven bij één van de leukste datingsites van Nederland.
Wat is jouw ervaring met deze datingsite ?

Klik hieronder op de sterren en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddele ervaring: 4.8 / 5. Aantal ervaringen: 5

Wees de eerste die een stem uitbrengt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *